Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen
Image

Bootoverkapping met een uniek design

Een bootoverkapping beschermt uw boot tegen hinderlijke weersomstandigheden. Algen, sneeuw, regen en uv-straling kunnen op termijn funest zijn voor de staat van uw boot. Een bootoverkapping geeft deze invloeden geen kans en houdt uw boot in topconditie. Wij realiseren bootoverkappingen op maat, zodat u lekker en snel kunt gaan varen wanneer u dat wilt. 

bootoverkapping prijs
WPPB Image Addons

Botenhuis laten bouwen

Een botenhuis laten bouwen is de oplossing voor de grootste ergernis van veel bootbezitters: het jaarlijks in- en uit het water halen van de boot. Met een eigen botenhuis is die ergernis verleden tijd! De tijd die u normaal besteed aan het in- en uit het water halen van uw boot, kunt u nu lekker gaan varen. Summer Overkappingen biedt maatwerkoplossingen voor uw wens voor een bootoverkapping.

Prijs voor een bootoverkapping?

De prijs van een bootoverkapping wordt bepaald door de grootte van uw boot en overkapping. Daarnaast bepalen eventuele extra’s de totaalprijs, zoals gekleurd veiligheidsglas in de constructie of led verlichting in de aluminium profielen. Deze extra’s zorgen ervoor dat uw botenhuis perfect past bij uw woning, onze specialisten denken graag met u mee!

Voordelen van een aluminium bootoverkapping:

Beschermd uw boot tegen alle weersomstandigheden
Ook stormbestendig
U bespaart op de jaarlijkse stallingskosten
Onze overkappingen zijn onderhoudsarm
Met uw boot overdekt aan huis, kunt u snel er op uit

Voordelen van Summer:

user
2000+ tevreden klanten
filter
100% in eigen beheer
medal
VCA gecertificeerde monteurs
production
Produceert conform NEN-1090-1
certificate
10+ jaar ervaring in maatwerk
fast-delivery
Snelle levertijden
iso
ISO 9001 certificering
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.