Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen
Image

Entreeoverkapping voor uw bedrijfspand

De eerste indruk die klanten bij uw bedrijf krijgt moet direct goed zijn. Met een entreeoverkapping van Summer is dat een feit. Een entreeoverkapping zorgt ervoor dat uw bedrijf de juiste uitstraling krijgt.

Summer Overkappingen is dé specialist als het gaat om entreeoverkappingen. In de fabriek in Wateringen ontwerpen en produceren wij al onze entreeoverkappingen.

Op basis van de wensen en behoefte van de klant bekijken we welke mogelijkheden er aanwezig zijn op tot een gewenst resultaat te komen.

entree overkapping

Entreeoverkapping op maat

De kracht van Summer Overkappingen bestaat voornamelijk uit het leveren van maatwerk overkappingen. Summer Overkappingen heeft voor iedere pand een overkapping die past bij de uitstraling van het pand en die voldoen aan uw wensen. Op basis van uw specifieke wensen gaan wij aan de slag om samen tot een mooi resultaat te komen.

Het gebogen glas is vrij uniek voor een entreeoverkapping.

Entreeoverkapping van Summer

Het opvallendste item van een entreeoverkapping is vaak de kleur. Het is daarom belangrijk dat u een goede keuze maakt bij het kiezen van de kleur. Het is van belang dat de kleur passend is bij uw bedrijfspand. Wilt u wat sfeer toevoegen aan uw bedrijfspand? Dan kunt u ervoor kiezen om LED verlichting in de constructie te integreren. Het systeem is voorzien van een schemerschakelaar waardoor de sfeervolle verlichting aan gaat wanneer het donker wordt.

entree overkapping bedrijf

Voordelen van Summer:

Na aankoop van een Summer Entreeoverkapping kunnen uw klanten direct gebruik maken van een droge aankomst. Al onze producten worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium profielen. De entreeoverkapping is onderhoudsarm en eenvoudig schoon te houden met autoshampoo, waarmee u direct een beschermlaag aanbrengt.

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wie weet kunt u onder droge omstandigheden uw klanten ontvangen.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.