Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen
Image

Caravanoverkappingen

Op zoek naar een carport of overkapping voor uw camper? Bent u het ook zat om elke keer een afspraak te maken bij de caravanstalling wanneer u een lang weekend er tussen uit wilt met de caravan? Summer Overkappingen biedt daarvoor dé oplossing. Hieronder vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

caravan overkapping
caravan overkapping

Caravan carport op maat

Summer Overkappingen is dé specialist als het gaat om duurzame caravan overkappingen. In de fabriek in Wateringen ontwerpen en produceren wij alle caravanoverkappingen.

Op basis van de grootte van uw caravan en wensen passen wij de caravan carport geheel aan. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij als geen ander weten welke aluminium profielen er nodig zijn om een luxe caravanoverkapping te realiseren. Een team van specialisten staan dagelijks voor u klaar om uw droom caravanoverkapping te realiseren.

Unieke carports voor caravans

De kracht van Summer Overkappingen bestaat voornamelijk uit het leveren van maatwerk overkappingen. Summer Overkappingen heeft voor iedere woning een caravanoverkapping die past bij de uitstraling van het woonhuis en die voldoen aan uw wensen. Op basis van uw specifieke wensen gaan wij aan de slag om samen tot een mooi resultaat te komen.

caravan overkapping aan huis

Mogelijkheden caravanoverkapping

Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw overkapping, hierbij kunt u kiezen uit meerdere opties. De opvallendste eigenschap van uw overkapping is de kleur.

Het is daarom belangrijk dat de kleur past bij de woning en de omgeving. Wilt u uw camperoverkapping voorzien van nóg meer luxe? Laat u overkapping dan bedekken met gekleurd veiligheidsglas. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Veiligheidsglas is vijfmaal sterker dan normaal glas. Het glas doorstaat de belasting van een hevige storm.

Om uw carport helemaal te voorzien van luxe, kunnen wij ook LED verlichting in de constructie aanbrengen. Het systeem is voorzien van een schemerschakelaar waardoor de sfeervolle verlichting aangaat wanneer het donker begint te worden.

caravan overkapping oprit

Voordelen van een caravanoverkapping

Met een caravanoverkapping van Summer beschermd u uw camper tegen alle weersomstandigheden. Tijdens een regenachtige dag kunt u alsnog droog u caravan inpakken om vervolgens naar een zonnige bestemming te reizen. Hoe heerlijk kan het zijn om de caravan dicht bij huis te hebben in plaatst van uren, zo niet dagen van te voren een afspraak te moeten maken bij de camperstalling.

Heeft u momenteel al een caravan? Dan heeft u waarschijnlijk weinig tijd voor het onderhouden van de overkapping. Al onze camperoverkappingen zijn onderhoudsarm. Dit betekend dat u de overkapping alleen schoon hoeft te houden. Lekker toch?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw caravan? Neem contact op via het aanvraagformulier en wie weet geniet u komend seizoen al van uw eigen caravan overkapping! Onze adviseurs helpen u graag bij het adviseren van de mogelijkheden, ook voor uw jacuzzi overkapping, deurluifel of bootoverkapping.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.