Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen
Image

Aluminium carports

Aluminium carports zijn de meest duurzame carports en daarmee de beste keuze die u kunt maken. Onze specialisten hebben talloze mensen blij gemaakt met een moderne aluminium carport die auto’s beschermen en als berging kunnen fungeren. Daarnaast is een aluminium carport op maat volledig ontworpen voor úw situatie zodat het totaalplaatje een prachtig geheel vormt met uw woning. Vanuit onze fabriek in Wateringen ontwerpen en produceren wij alles volledig in eigen beheer. Het maakt ons flexibel om aan al uw wensen te voldoen.

Moderne aluminium carports met een uniek design

Iedere woning is anders en vraagt om een specifieke aanpak op maat. De specialisten van Summer Overkappingen hebben ervaring met het ontwerpen en plaatsen van moderne aluminium carports door heel Nederland, daardoor kunnen wij voor iedere situatie een perfecte oplossing bieden. Neem contact met ons op of bezoek de showroom in Wateringen, wij helpen u graag met het samenstellen van uw moderne carport met een uniek design.

Carport van aluminium met plat of rond dak?

Een carport met een plat dak biedt uw auto de bescherming die het nodig heeft tegen weersinvloeden. Het verlengt daarmee de levensduur van uw auto. Een aluminium carport is daarnaast een aanwinst voor de aanblik van uw huis. De keuze voor een aluminium constructie is duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Een carport met een plat dak geeft u extra mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. Zonnepanelen zijn door specialisten bijvoorbeeld te plaatsen op uw carport, daarmee zet uw de carport voor u aan het werk!

Een andere duurzame oplossing is om het platte dak van de caport te bedekken met sedum. Naast dat dit zorgt voor een fraaie aanblik, houdt het uw carport ook koel op warme zomerdagen. Bespreek uw wensen met onze specialisten. Doordat wij alle carports in onze eigen fabriek maken, leveren wij uitsluitend maatwerk. Wij denken graag met u mee!

aluminium carport

Vragen over aluminium carports

Wat kost een aluminium carport?
>

Een aluminium carport is verkrijgbaar vanaf €7000,-. Aangezien wij 100% maatwerk leveren wordt alles op bestelling gemaakt. Voor een heldere en scherpe offerte kunt u via de website een offerte aanvragen.

Welke kleuren aluminium carports zijn mogelijk?
>

Alle carports zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Onze adviseurs kunnen u adviseren bij het bepalen van de juiste kleur.

Hoe lang duurt een carport aan huis bouwen?
>

Bijna alle carports worden binnen 1 werkdag geplaatst.

Wat is de levertijd van een carport?
>

De levertijd van een carport is 3 – 4 maanden.

Aluminium carport aan huis en met berging

Een aluminium carport aan huis verlengt letterlijk uw woongenot. Altijd droog in en uit de auto stappen is een prettig idee in het onberekenbare Nederlandse weer. Daarnaast beschermt de carport uw auto en is het altijd lekker koel aan dit gedeelte aan uw huis. Een aluminium carport aan huis kan eveneens gebruikt worden als berging. Zeker producten voor de tuin die bestand zijn tegen de buitenlucht, hoeft u niet meer op te bergen in een schuur of garage. Wij zijn benieuwd naar uw plannen! Onze adviseurs denken graag met u mee om een oplossing op maat te ontwerpen.

Een andere duurzame oplossing is om het platte dak van de caport aan huis te bedekken met sedum. Naast dat dit zorgt voor een fraaie aanblik, houdt het uw carport ook koel op warme zomerdagen. Bespreek uw wensen met onze specialisten. Doordat wij alle soorten carports - dubbele carports, zwevende carports - in onze eigen fabriek maken, leveren wij uitsluitend maatwerk. Wij denken graag met u mee!

aluminium carport aan huis

Voordelen van een aluminium carport:

Beschermd uw auto tegen alle weersomstandigheden
Bij regen uw auto droog in- en uitstappen
Stormbestendig: Onze producten zijn oersterk conform NEN1090-1
Nooit meer ijskrabben in de winter
Onderhoudsarm
Lichte glasconstructie die geen daglicht ontneemt in uw woning
Meerwaarde van de woning

Voordelen van Summer:

user
2000+ tevreden klanten
filter
100% in eigen beheer
medal
VCA gecertificeerde monteurs
production
Produceert conform NEN-1090-1
certificate
10+ jaar ervaring in maatwerk
fast-delivery
Snelle levertijden
iso
ISO 9001 certificering
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.