Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen
Image

Over ons

Met jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en opbouwen is Summer Overkappingen een betrouwbare partner voor ieder project. Of het nou gaat om een carport, een veranda of een maatwerk overkapping, bij Summer krijgt iedere aanvraag de aandacht die het verdiend. Summer is in heel Nederland actief. 

Na de eerste contacten bent u van harte welkom in het Experience Center in Wateringen. Op afspraak is er uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. U krijgt ook een goede indruk van alle mogelijkheden die er zijn. Geen woning is hetzelfde, geen klant heeft dezelfde wensen. Vandaar dat wij voor iedere klant het product op maat maken.

Ook komen we graag op locatie om een voorstel met u te bespreken. Onze adviseur kan dat ter plaatse de mogelijkheden bepalen en exacte maten alvast inmeten. Voor particulieren bouwt Summer carports, veranda’s, camper overkappingen, deurluifels en maatwerk. Veel maatwerk.

Image

Voor bedrijven

Naast de particulieren markt is Summer ook actief met bedrijfsoverkappingen. Voor bedrijven en instellingen is een overdekte entree, droogloop of een overdekte laad- en losplaats vaak een oplossing op maat. Kijk op inspiratie pagina om voorbeelden te zien van gerealiseerde projecten. Ook voor VVE’s is Summer de juiste partner om inritten te overkappen zodat de bewoners in de winter zonder problemen kunnen in- en uit rijden.  

Nadat u een vrijblijvende offerte heeft ontvangen, met bouwtekening,  blijft onze adviseur uw vaste aanspraakpunt. Hij begeleidt u tijdens het hele proces. Mocht u Summer Overkappingen de opdracht gunnen dan ontvangt u een bevestiging waarin de gemaakte afspraken zijn vastgelegd. (Afmetingen, kleur coating, glas, bouwdatum etc.)

Summer gaat direct aan de slag met de productie van uw nieuwe overkapping. De productie van overkappingen vind plaats conform NEN1090-1. Een vast productieproces waarin de kwaliteit is gewaarborgd. De kwaliteit is bij Summer voor 5 jaar gegarandeerd.

Nadat de productie is afgerond, is uw overkapping gereed voor opbouw.  Op de afgesproken datum start de Summer montageploeg met de opbouw van uw overkapping. Deze VCA gecertificeerde monteurs zetten de puntjes op de i. Na afwerking kunt u direct uw nieuwe overkapping in gebruik nemen.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.