Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen

Camperoverkappingen op maat

Summer Overkappingen staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de camperoverkappingen oftewel een carport voor uw camper. Alle camperoverkappingen maakt Summer in Wateringen op maat gemaakt. Op basis van uw wensen en de grootte van uw camper passen wij de overkapping geheel aan. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Summer als geen ander weet welke aluminium constructie er nodig is om een luxe carport voor camper te realiseren.

Een team van specialisten staat dagelijks voor u klaar.

Uniek model camper carport

Summer Overkappingen heeft voor iedere woning een camperoverkapping die past bij de uitstraling van de woning. Die geheel voldoet aan uw wensen. Bij een camperoverkapping hangt het glazen boogdak onder de draagconstructie. Het voordeel hiervan is dat u de maximale hoogte kunt benutten. Een zonnepaneel of TV schotel zijn hierdoor geen hinderlijke obstakels. De camper overkapping heeft een strak design waarbij het veiligheidsglas gebogen wordt. Het regenwater dat de gazen overkapping opvangt, wordt afgevoerd via een aluminium kolom naar een grindput of grondleiding. 

camper overkapping van aluminium

Mogelijkheden overkapping of carport voor campers

We stellen uw camperoverkapping gezamenlijk met u samen waarbij u kunt kiezen uit meerdere opties. De opvallendste eigenschap van uw overkapping is de RAL kleur. Het is daarom belangrijk dat de RAL kleur past bij de woning en/of de omgeving. Wilt u een luxere uitstraling voor uw camperoverkapping? Met gekleurd veiligheidsglas is dat direct zichtbaar.

Verkrijgbaar in diverse kleuren. Veiligheidsglas is vijfmaal sterker dan ongehard glas. Het veiligheidsglas is beter bestand tegen de gevolgen van een hevige storm.

Om uw camper carport helemaal compleet te maken, heeft Summer ook LED verlichting in het assortiment. Het lichtsysteem is voorzien van een schemerschakelaar waardoor de warme verlichting automatisch aan gaat wanneer het donker begint te worden. 

camperoverkapping aluminium

Voordelen van een camperoverkapping

Met een Summer camperoverkapping beschermt u uw camper tegen alle weersomstandigheden. Tijdens een regenachtige dag kunt u altijd droog uw camper inpakken om vervolgens naar een zonnige bestemming te reizen. Hoe heerlijk kan het zijn om de camper dicht bij huis te hebben in plaatst van op afspraak uw camper te moeten laten klaarzetten. Soms dagen vooraf.

Heeft u momenteel een camper? Dan heeft u waarschijnlijk weinig tijd voor het onderhouden van de overkapping. Al onze camperoverkappingen zijn onderhoudsarm. Dit betekent dat u de overkapping 3 tot 4 keer per jaar alleen schoon hoeft te maken. Lekker toch Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camper? Neem vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier. Wie weet geniet u komend seizoen al van uw overdekte camper. Onze adviseur helpen u graag bij het adviseren van de mogelijkheden, ook voor bijvoorbeeld uw caravan overkapping, deurluifel of terrasoverkapping.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.