Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen
Image

Een passende droogloop tussen twee gebouwen

Bent u op zoek naar een overkapping waarbij u altijd droog van het ene gebouw naar het andere gebouw kunt lopen? Summer Overkappingen heeft een ruim aanbod overkappingen.

Onze droogloop biedt hierbij de oplossing.

Summer Overkappingen staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit overkappingen die in Wateringen op maat gemaakt worden. Op basis van de wensen en behoeften bieden wij een passende oplossing zodat u bij slecht weer gebruik kunt maken van de droogloop.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u kunnen adviseren bij het samenstellen van de droogloop.

Image

Uniek aanbod

Summer Overkappingen heeft een ruim aanbod aluminium profielen tot haar beschikking.

Op basis van de wensen van de klant gaan wij op zoek naar een passende constructie waarmee u jarenlang kunt genieten.

Ontdek de mogelijkheden van Summer

Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw droogloop. U kunt hierbij kiezen uit meerdere opties. Een van de belangrijkste items van de droogloop is vaak de kleur.

Wij adviseren u daarom ook graag bij het kiezen van de juiste kleur. 

Om de droogloop te voorzien van een luxe uitstraling adviseren wij u voor gekleurd veiligheidsglas. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Veiligheidsglas is vijfmaal sterker dan normaal glas. Het glas doorstaat de belasting van een hevige storm.

Om uw carport helemaal te voorzien van luxe, kunnen wij ook LED verlichting in de constructie aanbrengen. Het systeem is voorzien van een schemerschakelaar waardoor de sfeervolle verlichting aangaat wanneer het donker begint te worden. Kiest u ervoor om de verlichting aan te laten gaan wanneer iemand de droogloop betreed? Ook dat is mogelijk bij Summer Overkappingen.

Image

Voordelen van Summer:

user
2000+ tevreden klanten
filter
100% in eigen beheer
medal
VCA gecertificeerde monteurs
production
Produceert conform NEN-1090-1
certificate
10+ jaar ervaring in maatwerk
fast-delivery
Snelle levertijden
iso
ISO 9001 certificering
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.