Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen

Aluminium deurluifels op maat

Er is niets vervelender dan thuiskomen met een volle boodschappentas terwijl het met bakken uit de hemel komt. Summer heeft dé oplossing gevonden om met slecht weer te schuilen voor uw eigen voordeur. Speciaal voor dit probleem hebben wij de aluminium deurluifel op maat ontwikkeld.

Of uw voordeur aan de voorkant of aan de zijkant van uw woning zit, dat is voor ons geen enkel probleem. Summer Overkappingen is dé specialist als het gaat om maatwerk deurluifels. In onze fabriek in Wateringen ontwerpen en produceren wij alle deurluifels. Het model, de kleur van de deurluifel, de afmetingen en de kleur van het glas zijn geheel aan uw wensen aan te passen.     

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij als geen ander weten welke aluminium profielen er nodig zijn om een strakke deurluifel te realiseren. 

Voordelen van een Summer deurluifel:

Droog uw woning binnenstappen
Onderhoudsarm
Stormbestendig: Onze producten zijn oersterk

Voordelen van Summer:

user
2000+ tevreden klanten
filter
100% in eigen beheer
medal
VCA gecertificeerde monteurs
production
Produceert conform NEN-1090-1
certificate
10+ jaar ervaring in maatwerk
fast-delivery
Snelle levertijden
iso
ISO 9001 certificering
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.