Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen
Image

Aluminium terrasoverkappingen

Deze aluminium terrasoverkapping maakt uw woning compleet. Geniet van heerlijke, lange zomeravonden op uw terras of drink uw koffie beschut uit de wind in de eerste ochtendzon. Met onze aluminium terrasoverkapping creëert u een lichte ruimte aan uw woning, waarmee u het buitengevoel naar binnen brengt.

Summers’s aluminium terrasoverkapping laat u elk seizoen optimaal beleven. Met deze aluminium terrasoverkapping creëert u een lichte en comfortabele ruimte die u naar wens kunt inrichten. De aluminium overkapping heeft nagenoeg geen onderhoud nodig en kunt u altijd uitbreiden tot tuinkamer met prachtige glazen schuifwanden. Summers’s terrasoverkapping wordt geleverd inclusief montage en is een unieke oplossing waar u veel plezier aan zult beleven. 

Summer’s aluminium terrasoverkapping kenmerkt zich door zijn lichte en ruimtelijke uitstraling. Deze overkapping is door Summer ontwikkeld wordt in Wateringen geproduceerd. Deze overkapping is ook beschikbaar in seaside coating, voor een extra duurzame bescherming van het materiaal als u vlakbij zee woont.

Om het zonlicht tegen te houden kunt u een zonwering plaatsen. Voor meer warmte op koudere dagen of een late avond, is een terrasverwarmer de geschikte oplossing. Voor de donkere dagen kunt u de overkapping voorzien van LED spots, deze worden in de aluminium liggers geïntrigeerd.

Voordelen van een aluminium terrasoverkapping:

Geniet 4 seizoenen van uw buitenruimten
Lichte glasconstructie die geen daglicht ontneemt in uw woning
Meerwaarde van uw woning
Onderhoudsarm: eenvoudig schoon te houden met Summer reinigingsadvies

Voordelen van Summer:

user
2000+ tevreden klanten
filter
100% in eigen beheer
medal
VCA gecertificeerde monteurs
production
Produceert conform NEN-1090-1
certificate
10+ jaar ervaring in maatwerk
fast-delivery
Snelle levertijden
iso
ISO 9001 certificering
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.