Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen
Image

Terrasoverkapping inclusief montage

Met een terrasoverkapping brengt u de huiselijke sfeer van binnen, naar buiten. Summer Overkappingen is gespecialiseerd in terrasoverkappingen inclusief montage. U vertelt ons hoe uw ideale avondje op uw terras eruit ziet, dan doen wij de rest. Summer heeft door heel Nederland de mooiste terrasoverkappingen inclusief montage gerealiseerd. In ons Experience Center in Wateringen laten wij graag zien welke geweldige mogelijkheden een terrasoverkapping biedt.
Laat u inspireren, wij zijn benieuwd naar uw plannen!

terrasoverkapping incl montage

Aluminium overkapping & veranda inclusief montage

Aluminium overkappingen en veranda’s zijn de specialiteit van Summer Overkappingen. Door het gebruik van duurzame aluminium profielen garanderen wij de hoogste kwaliteit van uw veranda. Wij leveren onze aluminium overkappingen en veranda’s inclusief montage. Onze ervaren monteurs voeren uw wensen als maatwerk uit, waardoor u volledig ontzorgt wordt. Uw overkapping wordt in één dag gerealiseerd.

Voordelen tuin- en terrasoverkapping incl. montage

Verspreid over heel Nederland gingen enthousiaste klanten voor een tuin- en terrasoverkapping inclusief montage u al voor. Zij ervaren een groot aantal voordelen:

  • De terrasoverkapping is een verlengstuk van uw gezellige huis
  • Genieten van zomerse temperaturen, ook bij (lichte) neerslag
  • De warmte van een heater of buitenhaard blijft hangen en zorgt voor een heerlijk klimaat
  • De uitstraling van een achtertuin krijgt een enorme boost
  • Het totaalpakket inclusief montage is een project waarin Summer Overkappingen volledig ontzorgt

Summer Overkappingen is specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk carports en overkappingen. Al onze producten worden geproduceerd van duurzame aluminium profielen. Deze zijn onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken.

Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw terrasoverkapping. Heeft u al een idee in gedachte? Neem uw situatieschets of voorbeeldfoto’s mee naar onze showroom, dan kunnen we direct gericht aan de slag in ons Experience Center!

terrasoverkapping incl.montage tuin

Vragen over terrasoverkappingen incl. montage

Wat kost een terrasoverkapping inclusief montage?
>

Een maatwerk terrasoverkapping is verkrijgbaar vanaf 5000,-. Afhankelijk van de afmetingen, kleur glas en andere opties.

Wat is de levertijd voor een terrasoverkapping inclusief montage?
>

De levertijd van een maatwerk terrasoverkapping is 10-14 weken.

Hebben jullie aluminium terrasoverkappingen incl. montage?
>

Ja, wij werken met duurzame aluminium profielen. Afhankelijk van de breedte van uw overkapping berekenen wij of er een aluminium of stalen onderbouw nodig is.

Voordelen van Summer:

user
2000+ tevreden klanten
filter
100% in eigen beheer
medal
VCA gecertificeerde monteurs
production
Produceert conform NEN-1090-1
certificate
10+ jaar ervaring in maatwerk
fast-delivery
Snelle levertijden
iso
ISO 9001 certificering
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.