Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen
Image

Zwevende carports

Een zwevende carport kan geplaatst worden tussen twee of drie muren. Deze overkapping biedt u een stuk meerwaarde aan uw huis, garage of schuur. Zo stapt u altijd droog naar binnen, een fijne bijkomstigheid met bijvoorbeeld het uitladen van de boodschappen. Of het bij het helpen van de kinderen op de achterbank. Wist uw dat een zwevende carport aan uw huis ook voor extra isolatie zorgt? Koude wind heeft minder vrij spel en ook aangrenzende kozijnen worden gespaard tijdens winterse buiten. Naast het feit dat de zwevende carport uw auto beschermt, biedt deze overkapping dus nog meer waarde aan uw woning en is het ook nog eens een droogloop!

Zwevende carport van aluminium

Summer ontwerpt, produceert en monteert 100% maatwerk carports. Vooraf komt onze adviseur uw wensen inventariseren voor een goed aanbod op maat. Na goedkeuring op de offerte en tekeningen gaan wij aan de slag met uw carport. U ontvangt vroegtijdig een montagedatum wanneer onze gespecialiseerde monteurs de carport komen monteren. Afhankelijke van de grootte van uw aluminium carport wordt de carport in één dag gebouwd. De ervaren monteurs krijgen een kant-en-klaar bouwpakket mee, waardoor de carport in één dag gemonteerd wordt.

Hangende carport voor thuis

Een hangende carport wordt vrijstaand geplaatst, of gemonteerd aan één beschikbare muur van een huis of schuur. Natuurlijk profiteert u ’s-winters van uw overkapping omdat uw auto niet sneeuwvrij gemaakt hoeft te worden en het krabben van de voorruit is ook voorbij. Daarnaast biedt een hangende carport jaarrond voordelen. Scooters en fietsen blijven ook droog en beschermt tegen uv-straling die de lak flink kan aantasten. Daarnaast is een fraaie hangende carport een verrijking voor de uitstraling van uw tuin.

Hangende carports worden grotendeels opgebouwd met duurzame aluminium profielen. Onze aluminium carports zijn onderhoudsarm en hoeven alleen maar schoongemaakt te worden. De hangende carports van Summer zijn verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen. Het aanbod gekleurd glas maakt uw carport een passend geheel met uw woning. Tot slot is sfeervolle ledverlichting een extra toevoeging die de uitstraling compleet maakt.

Image

Zwevende carport kosten

Enthousiast geworden over onze carports? Leuk! De kosten voor hangende en zwevende carports hangen af van uw wensen. Omdat Summer Overkappingen 100% maatwerk levert, werken we niet met standaard prijzen.
Via onze website kunt u een offerte aanvragen voor het leveren en monteren van uw zwevende carport of hangende carport. Onze gespecialiseerde adviseurs zullen contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Meer overkappingen bekijken? Check onze overkappingen voor boten, campers, caravans en jacuzzi's.

Image

Voordelen van een zwevende carport:

Meerdere auto's voor de deur stallen
Bij regen uw auto droog in- en uitstappen
Stormbestendig: Onze producten zijn oersterk conform NEN1090-1
Nooit meer ijskrabben in de winter
Onderhoudsarm
Lichte glasconstructie die geen daglicht ontneemt in uw woning
Meerwaarde van de woning
Beschermd uw auto tegen alle weersomstandigheden

Voordelen van Summer:

user
2000+ tevreden klanten
filter
100% in eigen beheer
medal
VCA gecertificeerde monteurs
production
Produceert conform NEN-1090-1
certificate
10+ jaar ervaring in maatwerk
fast-delivery
Snelle levertijden
iso
ISO 9001 certificering
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.