Ontzorgen van A tot Z
Montage in héél Nederland
Volledig op maat
Eigen productie
Niet gevonden wat u zocht?

Neem vrijblijvend contact op met Summer. Per e-mail ontvangen wij graag uw aanvraag ondersteund met foto’s van de bouwlocatie, uw woning of garage. U kunt ook bellen om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden die Summer u kan bieden.

Contact Offerte aanvragen
Image

Dubbele carport

Een dubbele carport is om meerdere redenen een interessante toevoeging op uw woonerf. Naast dat het uw auto beschermt tegen weersinvloeden, is er ruimte voor nóg een auto of andere voertuigen zoals scooters of fietsen. Een dubbele carport wordt eveneens regelmatig ingezet als extra bergruimte.

Dubbele carport van aluminium

Bezitters van twee-onder-een-kapwoningen kunnen samen met de buren kiezen voor een dubbele carport. Doordat de carports van Summer Overkappingen bestaan uit aluminium profielen, is het niet noodzakelijk om kolommen te plaatsen in het midden van de constructie. Hiermee besparen u en uw buren ruimte, maar ook geld. Een dubbele carport kan ik één dag gemonteerd worden, ook dat heeft een gunstig effect op de prijs voor u en de buren.

Een dubbele carport van aluminium is het meest verkochte product van Summer Overkappingen. Vele klanten vanuit heel Nederland gingen u al voor en genieten nu van de voordelen die een aluminium carport biedt. De gehele constructie is vervaardigd uit licht materiaal dat enorm duurzaam is. De aangebrachte coating zorgt ervoor dat de constructie onderhoudsarm is en jaren meegaat. Een aantal keren per jaar een kleine schoonmaakbeurt is voldoende om uw dubbele carport in topconditie te houden.

Dubbele carport met berging

Dubbele carports met berging worden steeds populairder. Een dubbele carport beschermt uw auto, maar is eveneens een verlengstuk van de bergruimte van uw huis. Wij denken graag met u mee om uw dubbele carport met berging volledig naar uw wensen te ontwerpen. Summer Overkappingen ontwerpt, produceert en monteert namelijk alle carports helemaal zelf. Elke carport is maatwerk. Neem vast een kijkje op de website voor inspiratie, maar deel ook vooral uw ideeën met ons.

Image

Vragen over dubbele carports

Hoe breed moet een dubbele carport zijn?
>

Wij leveren 100% maatwerk. In het verleden hebben wij dubbele carports gebouwd met overspanning van 12-15 meter.

Wat kost een dubbele carport ongeveer?
>

Een dubbele carport is verkrijgbaar vanaf €6000,-. Dit hangt af van de afmetingen, kleur glas en opties zoals verlichting. Neem contact met ons op en onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw dubbele carport.

Wat is de levertijd van een dubbele carport?
>

De levertijd van een dubbele carport is 12-16 weken.

Hoelang duurt het monteren van een dubbele carport?
>

Bijna al onze carports worden binnen één dag gemonteerd.

Leveren jullie door heel Nederland?
>

Heel Nederland is het werkgebied van Summer Overkappingen. Op aanvraag doen we ook projecten net buiten de landsgrenzen.

In welke kleuren zijn de dubbele carports verkrijgbaar?
>

Onze producten zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Dubbele carport aan aanbouw of garage

Het plaatsen van twee carports aan huis is verruiming van uw woongenot. Een carport kan los geplaatst worden, of direct grenzend als aanbouw aan uw garage. Dat is een prijsgunstig alternatief voor bijvoorbeeld het uitbouwen van de garage. Een ander voordeel van een carport die grenst aan uw huis, is de extra isolatie die het uw huis biedt. De carport houdt uw huis letterlijk uit de wind. Summer Overkappingen heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het plaatsen van carports tegen woningen en garages aan.

Meer overkappingen bekijken? Check onze overkappingen voor campers, caravans en jacuzzi's en terrasoverkappingen.

Image

Voordelen van een zwevende carport:

Meerdere auto's voor de deur stallen
Bij regen uw auto droog in- en uitstappen
Stormbestendig: Onze producten zijn oersterk conform NEN1090-1
Nooit meer ijskrabben in de winter
Onderhoudsarm
Lichte glasconstructie die geen daglicht ontneemt in uw woning
Meerwaarde van de woning
Beschermd uw auto tegen alle weersomstandigheden
user
2000+ tevreden klanten
filter
100% in eigen beheer
medal
VCA gecertificeerde monteurs
production
Produceert conform NEN-1090-1
certificate
10+ jaar ervaring in maatwerk
fast-delivery
Snelle levertijden
iso
ISO 9001 certificering
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.